Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

OVER WSG

Wereldstadgidsen is een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in vele wereldsteden. Het netwerk dient als een overzichtelijk platform van Nederlandstalige gidsen voor de klant, maar dient ook als een intern netwerk waarin ondernemende gidsen hun kennis met elkaar delen. Het netwerk komt regelmatig bij elkaar en is inmiddels uitgegroeid tot een hechte groep collega’s / vrienden.

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen team
Wat ons verbindt

Behalve onze moedertaal en ons vak hebben wij vooral één ding met elkaar gemeen: de liefde voor onze wereldstad. Het aanstellen van nieuwe Wereldstadgidsen gebeurd zorgvuldig, waarbij niet allleen wordt geken naar het touraanbod en de kwaliteit daarvan, maar vooral ook naar de ondernemingsdrift van de gids. Want we zijn niet alleen maar gidsen, we zijn vooral ook ondernemers op onze bestemmingen. Passie voor de stad is altijd de drijfveer. We houden nou eenmaal enorm veel van onze stad en delen vooral die passie met onze gasten.

 

Alle Wereldstadgidsen zijn nauw betrokken bij hun stad, omdat ze er al jaren wonen en werken. We oefenen ons vak uit als geen ander, omdat we een geweldige passie hebben voor onze steden. Door een doorgewinterde Hands on, on the street experience heeft iedere Wereldstadgids een uitgebreid netwerk aan connecties gecreëerd in zijn stad. Connecties die in onze ogen onmisbaar zijn voor het voorbereiden van de beste reisprogramma´s en het uitvoeren van de beste tours.

Ben je op zoek naar een gids?

Klik dan op de stad van je keuze en vind  alle informatie en  contactgegevens van de aangesloten stadgids.

Wil je in contact komen met WSG?

We hebben een WSG vertegenwoordiger in Nederland die je graag alles vertelt over ons netwerk. Neem contact op via ons contactformulier

Maar … WSG is geen bemiddelingsplatform

Omdat er zoveel gebruik wordt gemaakt van bemiddelingsplatformen is het vaak moeilijk om de kwaliteit van het eindproduct zelf in eigen hand te houden. De oplossing daarvoor is om in direct contact te staan met de uitvoerder en dat is nou precies wat ons netwerk zo uniek maakt. Wij zijn geen bemiddelingsplatform, nee, wij zijn de bestemmingspecalist, wij zijn de uitvoerder, wij zijn uw eindprodukt. Wij zijn simpel weg Werelstadgidsen.