Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

B2B business to business

Wereldstadgidsen is een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen die allemaal hun eigen onderneming hebben. Deze website dient als een overzichtelijk platform zodat u gemakkelijk in contact kan komen met een Nederlandstalige gidsen voor uw klant. WSG funcioneerd dus niet als bemiddelingsplatform, maar zorgt er juist voor dat u direct in contact staat met de uitvoerder. Zo help het platform niet alleen de gids, maar ook u als reis professional.
Bestemmingsspecialisten

Alle Wereldstadgidsen zijn nauw betrokken bij hun stad, omdat ze er al jaren wonen en werken. Ze oefenen hun vak uit als geen ander, omdat ze een geweldige passie hebben voor hun steden. Door een doorgewinterde Hands on, on the street experience heeft iedere Wereldstadgids een uitgebreid netwerk aan connecties gecreëerd in zijn of haar stad. Connecties die in onze ogen onmisbaar zijn voor het voorbereiden van de beste reisprogramma´s en het uitvoeren van de beste tours.

 

Omdat er tegenwoordig zoveel gebruik word gemaakt van bemiddelingsplatformen is het voor u vaak moeilijk om de kwaliteit van het eindproduct zelf in eigen hand te houden. De oplossing daarvoor is om in direct contact te staan met de uitvoerder en dat is nou precies wat ons netwerk zo uniek maakt. Wij zijn geen bemiddelingsplatform, nee, wij zijn de bestemmingspecalist, wij zijn de uitvoerder, wij zijn uw eindprodukt die uw klant de beleving geeft die ze verdienen. Wij zijn simpel weg Werelstadgidsen.

wsg-landkaart
Onze missie

Onze toekomst visie is dat we ons netwerk zorgvuldig blijven uitbreiden om zo steeds meer werelddekking te creëren. Zodat intern onze kennis blijft groeien en u  zo in steeds meer steden kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten. Het merk Wereldstadgidsen zal in de komenden jaren gaan uitgroeien naar een erkende kwaliteitstempel in de Nederlandse en Vlaamse reisbranche.

Delen is winnen

Wereldstadgidsen is het initiatief van Robb. In 2015 nam Robb vanuit Barcelona contact op met collega gidsen in andere Wereldsteden, om te kijken hoe ze onderling kennis uit konden wisselen over hun vakgebied. Om te kunnen gidsen had hij jaren lang gestudeerd, maar het ondernemerschap was hem nog vreemd. Al gauw bleek de interesse in het delen van kennis en klanten wederzijds. Het netwerk groeit jaarlijks uit tot een steeds grotere dekking. met op elke bestemming een bestemmingsspecialist. Via ons intranet houden we elkaar op de hoogte over de veranderingen in de reisbranche en adviseren we elkaar over het ondernemerschap.

Robb oprichter wereldstadgidsen
Kom in contact met Wereldstadgidsen

Als netwerk leren we niet alleen van elkaar, maar juist ook door in contact te staan met de Nederlandse en Belgische reiswereld. Neem daarom vooral contact met ons op voor een eerste kennismaking en laten we aan de hand daarvan kijken hoe we elkaar het best kunnen aanvullen in een eventuele samenwerking. U kan hiervoor direct contact opnemen met Robb of een afspraak maken met onze vertegenwoordigster in Nederland via ons contactformulier.

team wereldstadgidsen