Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

VERTROUWD OP PAD MET EEN WERELDSTADGIDS

Wereldstadgidsen – De bestemmings specialist voor jouw vakantie

Nederlandstalige gidsen wereldwijd

Ga wereldwijd op stap met onze wereldstadgidsen. Een divers aanbod, maar met de gemene deler dat het Nederlandstalig én persoonlijk is. Onze gidsen, (WSG’ers) hebben allemaal hun eigen aanbod dat is afgestemd op hun bestemming en persoonlijkheid.

wsg-landkaart

Geniet bijvoorbeeld van een wijnproeverij in Porto met Philip, doe een fietstour in Parijs met Yvonne, ga de diepte in met Sandrina tijdens een tour op maat in Rome of bezoek Auschwitz met Robin in Krakau. Iedere wereldstadgids heeft een eigen identiteit en manier van gidsen, een uniek tour aanbod en een eigen website. Het is de passie voor onze steden wat ons verbindt. Die passie in combinatie met onze gastvrijheid en ons ondernemingsschap komen samen op het platform van Wereldstadgidsen.

Verscheidenheid in aanbod

Naast de vele verschillende bestemmingen wereldwijd, is het verschil in aanbod wat ons netwerk zo uniek maakt. Dat is ook precies het leuke van op reis gaan; in iedere bestemming kan je nieuwe avonturen en culturen opdoen. En met een WSG´er heb je de juiste contactpersoon om het optimale uit jouw stedentrip te halen. Lees hier meer over de gids en de toerist.

Via het platform kan je direct in contact komen met een gids op jouw volgende bestemming. Heb je een leuke fietstour gedaan in Madrid met Marijn en wil je ook gaan fietsen in Lissabon? Klik dan op Lissabon en vul het contactformulier in. Onze WSG´er neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. Het kan natuurlijk voorkomen dat de gids in Lissabon zelf geen fietstour aanbiedt. Uiteraard geen probleem want de WSG´er zal je in contact brengen met de leukste fietstours aanbieder in de stad en/of een alternatief voorstel doen. Zo ben je bij Wereldstadgidsen altijd op het juiste adres. Laat wel even weten of je al met een andere WSG´er op pad bent geweest. Dat is niet alleen leuk voor de gids, maar het kan ook van pas komen om jouw tour zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen. De gidsen staan namelijk allemaal met elkaar in contact via ons intranet waardoor ze gemakkelijk in kunnen spelen op jouw behoeftes.

Ons onderlinge contact werkt ook heel fijn voor groepsaanvragen. Of je nu met de familie op pad gaat, een vriendengroep, met een vereniging of zelf een groepsreis organiseert. Voor de aankomende reis zijn er altijd overeenkomsten met de laatstgenoten reis. Op die manier kan de gids sneller met het juiste voorstel komen en ervoor zorgen dat deze reisbeleving de vorige zal overtreffen. Zo voel ben je vertrouwd met ons netwerk en dat maakt de voorpret natuurlijk alleen maar groter.

Ga op pad met een gids

Verscheidenheid in aanbod en persoonlijkheid is wat reizen zo aantrekkelijk maakt, maar natuurlijk is er ook altijd behoefte aan iets herkenbaars of vertrouwelijks zodat jij je op je gemak voelt tijdens de reis. Laat Wereldstadgidsen dat onmisbare element zijn tijdens jouw volgende stedentrip of vakantie. Wij zullen je met open armen ontvangen.

Tot ziens in onze wereldstad!