Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Salamanca ontdekken

met onze Wereldstadgids Martoke

Ben je er klaar voor een van de mooiste juwelen van Spanje te bezoeken? Ik bied via mijn website verschillende mogelijkheden aan om dit juweel te leren kennen. Het kan wandelend overdag en in de avond of op de fiets. Kom
genieten van de heerlijke sfeer en de prachtige Plaza Mayor in Salamanca.

plaza-mayor-salamanca

Wandeltours

Salamanca is echt een stad om je er al wandelend door te laten verlijden. Het is een kleine stad en vrijwel helemaal voetgangersgebied. Met een groot aanbod aan schitterende monumenten, pleintjes en leuke straatjes. Salamanca is de
oudste universiteitsstad van Spanje en dat geeft vele anekdotes en mooie verhalen. Salamanca is ook een stad met 2 gezichten. Overdag en in de avond als de stadsverlichting aan gaat. Dan is het heel anders, schitterend verlicht.
Een mooi moment voor een avondrondleiding. 

Fietstours

Tijdens deze fietstour zien we niet alleen de binnenstad maar ook het gebied langs de rivier de Tormes met mooie uitzichten op de stad. Salamanca is een gemakkelijke stad om te fietsen. Eerst heuvel af en daarna heel relaxed weer heuvel op. Geschikt voor iedereen.

Op maat gemaakte tours

Het zijn niet alleen mooie monumenten die Salamanca kan aanbieden. Zin om eens allerlei graffitis te bewonderen of de lekkernijen uit deze streek te proberen of? Dan kan ik daar speciaal een programma van maken om deze stad op een hele andere manier te leren kennen. En zo via jouw wensen en voorkeuren kun je er een mooi beeld van krijgen. Neem voor een op maat gemaakte tour contact met mij op via de mail.

Groepsprogramma´s 

Natuurlijk kan ik ook grotere groepen een ervaring meegeven om zo nog heerlijk na te genieten van Salamanca. U vraagt en ik zorg voor een heel compleet programma naar wens.