Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Gouden tips Kuala Lumpur

Stedentrips zijn populairder dan ooit. Maar waar ga je naar toe, als je de stad die je bezoekt niet alleen wilt zien, maar ook echt wilt voelen en beleven? Wat moet je doen? En wat moet je vooral niet doen?
wereldstad-gidsen

Tip 1 Eet lokaal

Maleisië staat bekend om lekker en zeer divers eten. Dat wordt in Kuala Lumpur te over geserveerd. Bezoek de lokale restaurantjes: de smaak is overheerlijk en je maakt de typische ‘Aziësfeer’ optimaal mee. Probeer een echte Maleisische Nasi Lemak!

EET NASI

eet-lokaal-in-kuala-lumpur

Tip 2 Bezoek het dorp Kampong Baru

Middenin Kuala Lumpur ligt een 100 jaar oud dorp (Kampong Baru) waar mensen nog op de traditionele manier leven. Het is een mooie groene authentieke plek, met de grandioze skyline met Petronas Twin Towers op de achtergrond. Het gebied is prima te verkennen met de fiets.

100 JAAR OUD

kampung-baru

Tip 3 Doe een fietstour

Kort in Kuala Lumpur? Verken de stad met de fiets gedurende The Best of Kuala Lumpur Classic of ‘s avonds tijdens Kuala Lumpur Sunset and Night Tour. Je komt door acht verschillende gebieden in de City of Diversity and Contrasts, waarbij de lokale gids interessante verhalen vertelt over de cultuur en geschiedenis.

FIETSEN

fietsen-in-kuala-lumpur