Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Barcelonatips app

wat kun je er mee?

app-barcelona-tips

Gratis downloaden

Bezoek je Barcelona maar heb je geen idee waar je de lekkerste restaurants, de leuke barretjes of de onbekende pareltjes kunt vinden? Dan is de Barcelonatips app jouw app!

Gratis downloaden!

Wat houdt de Barcelonatips app in?

Ik ben al sinds 2002 local in Barcelona en ken de stad op mijn duimpje. In elke wijk zijn leuke restaurants, barretjes en bezienswaardigheden te vinden die ik graag deel. Al mijn tips heb ik voor je verzameld in één app. Ze staan overzichtelijk op de kaart en zijn zo makkelijk te vinden.

De app werkt door middel van geolocatie. Sta je bij Casa Battló en heb je wel zin in tapas of een café con leche? Op de kaart kun je in één oogopslag zien wat er in de buurt zit. Naast de kaart beschikt de app ook over een lijst waar alle tips onder elkaar staan. Je kunt natuurlijk filteren op de categorie waarin jij iets zoekt. En je kunt – heel handig – tips voor later bewaren. Zo maak je een persoonlijke lijst.

Gratis

De Barcelonatips app is helemaal gratis te downloaden en ook gratis in gebruik.

Zelf tips invoegen

Niet alleen deel ik mijn persoonlijke favorieten in de app, maar je kunt deze ook zelf toevoegen! Je maakt eenvoudig een account aan en kunt connecten met je vrienden en familie om al jouw eigen tips met hen te delen. Voeg je eigen review en foto’s toe, om de tip nog persoonlijker te maken!

Genoeg redenen dus om de app te downloaden en het optimale te halen uit je bezoek aan Barcelona. De volledig gratis app is makkelijk te downloaden!