Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

La Sagrada Familia bezoeken

met onze Wereldstadgids Robb

Kom jij naar Barcelona en wil je graag de Sagrada Familia bezoeken? Robb biedt als enige Nederlandstalige gids tours aan in Gaudi ́s meesterwerk – Zowel privé tours als open inloop tours waar je deel uitmaakt van een groep tot 25 personen. Robb deelt al 10 jaar zijn passie voor de Sagrada Familia tijdens zijn rondleidingen via www.sagradafamiliatours.nl en weet iedereen enthousiast te krijgen.
Hieronder een verdere beschrijving van zijn tours:

nederlandstalige-sagrada-familia-tour

Open inloop tours

Tijdens de open inloop tour van 75 minuten beleef je het meesterwerk van Antoni Gaudí met een groep tot maximaal 25 personen. Robb neemt overal ruim de tijd voor. De tour begint met een introductie over Gaudí en het idee achter de Sagrada Familia. Gevolgd met een uitgebreide uitleg over de geboortegevel gemaakt in de tijd van en door Gaudí zelf. Uiteraard nemen we ruim de tijd voor de betoverende binnenzaal en de Passie gevel. De tour eindigt met een rondleiding door het museum gelegen in de funderingen van het gebouw. Tijdens de tour is er tijd om vragen te stellen en foto´s te maken. Na afloop van de tour kan je nog vrij rondlopen tot sluitingstijd om alles nog even op je in te laten werken. Je hoeft voor deze tour niet zelf kaartjes te kopen, dat verzorgt Robb allemaal. De tours vinden plaats op elke maandag, woensdag en vrijdag.


Privé tour

Voor de optimale beleving van de Sagrada Familia kies je voor de privétour. Tijdens de privétour kan Robb zijn verhaal en tempo goed aanpassen aan jullie behoeftes. Ook kan Robb voor de privé tours ook de torens reserveren. Doorgaans duurt de privétour 75 minuten waarin alle aspecten van de Sagrada Familia behandeld en bezocht worden. De privé tour kan worden ingepland op een voor jullie geschikte tijd. Als je liever te voet op pad gaat, is dat ook mogelijk. Geef aan wat je wensen precies zijn en wij stellen een speciale wandeling samen, waarbij we je natuurlijk de mooiste plekjes laten zien en de verhalen en anekdotes over Barcelona met je delen. Deze wandeltours zijn altijd privétours en worden in het Nederlands aangeboden.


Tours voor groepen

Robb organiseert ook graag groep tours in de Sagrada Familia. Wees er altijd op tijd bij om te reserveren omdat de kaartjes schaars zijn. Voor grotere groepen is het vaak lastig om de kaartjes op korte tijd van de tour te kunnen bemachtigen, al lukt het vaak toch met de nodige flexibiliteit.