Rome

“Voor mij Rome is tijdloos: Rome heeft een unieke historische schoonheid, waarbinnen zich het tijdloze van het Italiaanse leven afspeelt. Op iedere straathoek zijn verhalen uit het roemruchte verleden te vinden, en er is ook een levendige moderne kant. Kortom Rome heeft alles!"

"In de Eeuwige Stad Rome kun je de verbinding met de geschiedenis voelen. Maar het is natuurlijk de vraag hoe je een keuze maakt uit alles wat je wilt zien en beleven... Daar zijn wij goed in, wij werken niet alleen als gids, maar zetten een goed Rome-plan voor je op een rijtje, met slimme tips en tours buiten de gebaande paden. Zodat je aan het eind van je reis weet dat je een vriend hebt in Rome: Persoonlijk Rome."Wereldstadgids Sandrina

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als communicatieadviseur heb ik in 2006 besloten om toe te geven aan mijn fascinatie voor Rome en de koers in mijn leven om te gooien. Dat was de geboorte van Persoonlijk Rome. Aanvankelijk richtte ik me vooral op het gidsen: reizigers ter plaatse inwijden in de Eeuwige Stad. In de loop der jaren heb ik het aanbod en het team waarmee ik werk sterk uitgebreid, maar Rome blijft de focus!

 

Elke keer als ik in Rome ben, en dat is gelukkig vaak, ben ik weer onder de indruk van de sensualiteit van de stad. Rome is een bombardement voor de zintuigen door de mooie architectuur, kleurrijke taal, het vaak mooie weer, het heerlijke eten en het theater op straat. Dit bella vita onderga ik met volle teugen en deel ik graag. Met Persoonlijk Rome maak ik graag de roemrijke geschiedenis, cultuur én het levende Rome toegankelijk voor Nederlanders en Belgen.

 

Gasten ter plaatse inwijden geschiedenis en cultuur van de Eeuwige Stad is het mooiste werk wat er is.