Buenos Aires

Buenos Aires wordt ‘het Parijs van Zuid-Amerika’ genoemd en dat laat ik u zien! Want de stad staat vol met imposante (stads)paleizen, brede boulevards, grote pleinen, neo-klassieke architectuur en duizenden cafés en restaurants! Rijke historie, passie en dramatiek.


Ik heb verschillende city tours uitgezet: van een ‘Eerste Kennismakingsroute’ (om de stad te leren kennen) tot wat meer gespecialiseerde rondleidingen zoals: ‘Buenos Aires voor Insiders’of naar de ‘Roots van de Tango’. Maar u kunt ook uw eigen rondleiding op maat samenstellen, waar ik u graag bij adviseer.


Wereldstadgids Natascha

Al ruim tien jaar woon en werk ik met veel plezier in deze prachtige stad, en sinds 2011 werk ik samen met twee Nederlandstalige gidsen om zo alle aanvragen goed te kunnen opvangen.

 

 

Onder mijn leiding en uitleg gaat u wandelend en met de auto of met de fiets door de mooiste en boeiendste wijken van Buenos Aires. Ik vertel u over de geschiedenis (met allerlei anekdotes). Ik laat u de mooiste gebouwen en pleinen zien en neem u mee naar plekken die niet vermeld staan in reisgidsen. Kortom, ik laat u deelgenoot worden van de bruisende stad Buenos Aires! 'Want wat is nou leuker om Buenos Aires te leren kennen met een Nederlandse, die deze bruisende wereldstad op haar duimpje kent'!