bilbao

Basque Taste creëert belevenissen voor gourmet reizigers, de nieuwsgierige kunstliefhebber en wijn aficionados. Persoonlijke en unieke ontmoetingen, die garant staan voor authentieke ervaringen in Bilbao en Baskenland. We houden rekening met al je wensen en schotelen echte Baskische pareltjes voor.

Toegewijde experts in Baskenland staan in voor al onze Basque Taste Experiences. Ontdek intrigerende Baskische cultuurlandschappen met een Nederlandstalige cultuurexpert én foodie. Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes met onze chefkoks en wijnkenners, geïnspireerd door design.


Wereldstadgids Elke

Basque Taste werd opgericht door Elke Panneels. Afkomstig uit België, besloot ze zich, na verschillende verblijven in meerdere landen, te vestigen in Bilbao. Met een academische achtergrond in Culturele Antropologie en Culturele Studies en als foodie vond ze in Baskenland de perfecte locatie. Met een profesionele ervaring van bijna 10 jaar als cultuurgids in Baskenland en museumgids in het Guggenheim Museum Bilbao, neemt ze je dan ook graag mee op ontdekking, geïnspireerd door de levendige gastronomie, kunst en cultuur.