Barcelona

Barcelona is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, betoverende architectuur, watertandende gastronomie en een spetterend nachtleven. Robbcn biedt kwaliteitstours aan in en rond Barcelona – op een persoonlijke en betrokken manier.


Jij bepaalt de tour

Met mijn eigen bedrijfje Robbcn wil ik mijn kennis en enthousiasme voor Barcelona en Catalunya delen met mijn gasten. Ik bied kwaliteitstours en programma´s aan voor particulieren en grotere groepen. Als officiële gids heb ik de bevoegdheid om rondleidingen te geven binnen de belangrijkste monumenten van de stad. Bij mij hoef je daarom ook nooit in lange rijen te staan voor bezienswaardigheden als de Sagrada Familia. Ik pas mijn tours aan aan jouw persoonlijke voorkeuren en zorg ervoor dat je niets ontgaat. Je kiest dus zelf het karakter van de tour die je van me krijgt.

 Ik kijk er naar uit om mijn passie en enthousiasme voor Barcelona en Catalonië met je te delen. Neem contact met mij op, voor een onvergetelijke Barcelona-ervaring!


Neem contact op


Wereldstadgids Robb

Hola! Mijn naam is Robbert Reurings, maar zeg maar gewoon Robb. Geboren en getogen in Wilnis (net onder Amsterdam), ik leef sinds 2005 in Spanje en sinds 2007 in Barcelona! Na mijn studietijd in Utrecht (waar ik afstudeerde als Commercieel Toeristisch Medewerker), belandde ik door mijn passie voor reizen op de Canarische eilanden. Ik werkte daar als entertainer, en leerde een fantastische Catalaanse kennen: Sandra, intussen mijn vrouw en trotse moeder van Max. Na twee jaar ging ik met haar mee naar haar geboortestad: Barcelona.

 

Na een intensieve cursus Spaans begon ik in verschillende hotels te werken, daarnaast begeleidde ik in mijn vrije tijd wandel- en fiets tours door deze fantastische stad. Ik groeide steeds verder binnen de hotel wereld en werd uiteindelijk hotel conciërge voor het beste hotel van Barcelona. De stad Barcelona, het landschap en de cultuur van Catalonië: ze lieten me niet meer los. Ik besloot een cursus te volgen tot Officiële gids van Catalonië, en kan me na het halen van mijn diploma helemaal focussen op mijn passie voor de stad en al haar boeiende facetten. Mail me en kom met me mee – ik laat je graag genieten van het Barcelona gevoel!