Bangkok

Een pionier. De fietstochten van ABC Biking zijn al voor meer dan 30 jaar hét voorbeeld voor fietstochten in en rondom Bangkok. Als eerste Bangkok fietstour organisatie weet ABC veiligheid en kwaliteit te garanderen. Met onze ABC Biking middag tour laten we jullie onze kleurrijke stad zien. Ontdek de kleine straatjes en stegen van deze ‘amazing’ wereldstad in zijn dagelijkse routine.


Terwijl we fietsen over de verhoogde fietspaden zien we misschien een grote hagedis of schildpad zich tegoed doen aan de zonnestralen. Ergens onderweg zullen we stoppen bij een lokaal tentje onder de tropische bomen om lekker even wat te drinken met een snackje.

ABC Biking biedt je een verrassende route - en de beste herinnering aan Bangkok. Alle ABC gidsen zijn gediplomeerd en zijn klaar om jullie een onvergetelijke fietstour te bezorgen. Zo hier en daar een grap en een grol zorgen er voor dat de fun-factor van de tour op peil blijft. Uiteraard is er altijd ruimte om foto´s te maken of vragen te stellen.

 

Let op: de tours zijn standaard in het Nederlands, maar voor prive-groepen is Nederlands ook mogelijk!


Wereldstadgids Michiel

Ik werd ongeveer een kleine 30 jaar geleden naar Thailand gestuurd toen ik nog voor een Nederlands bedrijf werkzaam was om in de regio diverse kantoren te openen. Toen ik net in Bangkok gesettled was, kreeg ik echter te horen dat het bedrijf zou worden overgenomen door een grote concurrent. Je gaat je dan afvragen wat je wilt doen en van het een kwam het ander. Ik wilde nog niet weg uit Thailand want ik was er pas een klein jaar, wilde nog niet terug naar Nederland, wilde niet voor de concurrent werken en ook niet meer voor een baas, dus wat te doen? Voor jezelf beginnen dus!

 

Ik ben toen voor mezelf gestart met allerlei verschillende tours onder de naam Real Asia Ltd.: treintours, boottours en wandeltours. Later ben ik mij vooral gaan concentreren op fietstours, onder de naam ABCbiking.com:  Amazing Bangkok Cyclist. Het organiseren van deze tours doe ik nog altijd dagelijks - met heel veel plezier!