Athene

Een wonderbaarlijke stad, al sinds de klassieke oudheid. Maar het is vooral een stad die zoveel meer te bieden heeft dan enkel Akropolis en Griekse mythologie. Kom mee met Met Monique en haar team en ontdek een Athene dat je anders nooit zou zien – ook op de fiets!

In Athene wordt nauwelijks gefietst waardoor we op onze Nederlandse Cortina-fietsen echt een attractie zijn voor de lokale Griek. Met onze (veilige!) tours laten we toeristen het echte Athene zien; een mengelmoes van een rijke historie en de hedendaagse Griekse cultuur.


Voor ‘Let’s meet in Athens’ is persoonlijke aandacht en interactie met de gasten heel belangrijk. Daarom werken wij met kleine groepen met begeleiding in het Nederlands, Engels, Duits of Frans.


Neem contact op


Wereldstadgids Monique

Monique van Hulst woont als Nederlandse al bijna 10 jaar in Griekenland. Athene heeft haar hart gestolen en met de fietstours en fietsvakanties van Let’s Meet in Athens deelt ze haar passie  voor de stad met jou.

 

“Ik neem je graag mee naar de bekende hoogtepunten en meest bijzondere plekjes waar je als toerist niet snel komt. Ik adviseer je graag over de leukste hotels, de beste transfers en gezellige restaurants en barretjes zodat je de echte Griekse cultuur beleeft. Ontdek Athene op de best mogelijke manier — op de fiets!”