Antwerpen

Internationale havenstad, vermaard avant-garde modecentrum dat barst van het talent, schitterende diamanthoofdstad, culinair paradijs, bakermat van de grootste kunstenaars, prachtige musea, een paradepaardje op gebied van design, stadsontwikkeling en lifestyle, … Kortom, een stad om van te genieten.


Zin in een uitstap naar Antwerpen? Ik ben uw perfecte partner om van uw bedrijfsuitje of citytrip een succes te maken. Maak een keuze uit het ruime aanbod stadswandelingen  als u iets leuks wilt doen in deze stad met klanten, collega’s, familie, vrienden, … Aan de hand van verschillende thema’s komen alle facetten van deze veelzijdige metropool aan bod en tot leven.

 

Indien gewenst geef ik u als klant ook graag tips over geschikte accommodatie in Antwerpen, leuke activiteiten, de beste plekjes om te gaan lunchen, dineren, … en te shoppen natuurlijk. 


Wereldstadgids Carolien

Hallo!

 

Mijn naam is Carolien Krijnen. Ik ben geboren en getogen in Antwerpen, weliswaar met een Nederlands paspoort, en ik houd van mijn stad, mode, lekker eten, chocolade, cultuur en … van het leven genieten.

 

Na een jarenlange carrière in Marketing, Reclame, Event Organising, en marktonderzoek heb ik besloten om me te concentreren op wat ik het liefste doe, mijn passie voor Antwerpen delen met jullie.

 

Sinds 2004 ben ik full time en beëdigd stadsgids, erkend door Toerisme Vlaanderen. Ik beschouw me niet enkel als stadsgids, maar vooral als ‘storyteller’, en ik geniet ervan om oude Antwerpse verhalen, gebouwen en bewoners terug tot leven te brengen.

 

Neem eens een kijkje tussen het aanbod stadswandelingen en geniet mee van deze schitterende stad. En voor wie gek is op de natuur en dieren, ik gids ook in Zoo Antwerpen.