Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Hoe Wereldstadgidsen en Moonback samenwerken

Duurzaam en eerlijk boeken

Wereldstadgidsen is verheugd om aan te kondigen dat er een begin is gemaakt met een toekomstige samenwerking met het eerlijke boekingsplatform Moonback.  Dankzij een slimme integratie van het Moonback bookingsysteem, kun je nu ook hotels boeken via Wereldstadgidsen. Lees verder om te ontdekken waarom het een goed idee is om je volgende hotelkamer te boeken via onze samenwerking.

Waarom is Moonback een duurzame organisatie 

Moonback is in september 2021 gelanceerd en biedt met hun eerlijke boekingsplatform een positief alternatief voor grote multinationals zoals Booking.com en Expedia. Door je volgende hotel te boeken via het platform Moonback weet je zeker dat jouw geld niet in de ruim gevulde zakken terecht komt van de multinationals, maar juist terecht komt bij degene die de service daadwerkelijk verleend, namelijk het hotel. Het verschil wordt gemaakt door het verlagen van de gebruikelijke hoge commissie (vaak rond de 20%) die hotels moeten afstaan aan boekingsplatforms, naar een standaard commissie van 10%. Bovendien maakt Moonback geen gebruik van manipulatieve technieken die druk uitoefenen op boekers, zoals berichten als “Er is nog maar 1 kamer beschikbaar”. Het boeken wordt dus ook veel leuker via Moonback. 

dark-patterns

Eerlijk en Transparent

Moonback & Wereldstadgidsen streven ernaar een zo eerlijk en transparant mogelijk platform te zijn, waardoor het boekingsproces weer deel gaat uitmaken van de vakantievoorpret. Aan de andere kant creërt het voor de hoteliers en gidsen de kans om eerlijk te concurreren met grote techbedrijven. Zo wordt het boekingssysteem en de gebruikerservaring verduurzaamd. Het lijkt een gouden combinatie waarin  Moonback en Wereldstadgidsen elkaar kunnen helpen en versterken. Lees hier meer over in het blog Het eerlijke boekingsplatform.

Waarom is Wereldstadgidsen een duurzame organisatie

Wereldstadgidsen is een netwerk dat zich inzet voor de aangesloten Nederlandstalige gidsen. Door gezamenlijk één budget te creëren, heeft de marketing voor Wereldstadgidsen een grotere impact dan wanneer dit bedrag individueel zou worden besteed. Daarnaast zorgt Wereldstadgidsen met hetzelfde budget ook voor een interne ruimte waarin de gidsen met elkaar in contact kunnen staan, zodat ze elkaar kunnen steunen, informeren en kunnen motiveren met elkaars onderneming. Kortom, het is een win-winsituatie.

Boek je hotel dus met Moonback via Wereldstadgidsen 

Op de blog pagina´s per stad vind je de hotel tips van onze gidsen die gelinked staan via een affiliatielink aan moonback. Wanneer je een boeking maakt via de affiliatie link op onze website, help je automatisch Wereldstadgidsen. Over elke boeking verdient Moonback namelijk een commissie van 10% en daar krijgt Wereldstadgidsen een klein deel van. Deze inkomsten kan Wereldstadgidsen weer gaan inzetten voor promotie & onderhoud van het netwerk.