Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Rondleiding in New York

met New York Local

Kom jij binnenkort naar New York en wil je je onderdompelen in alles wat de stad te bieden heeft?

Met mijn bedrijf New York Local kan ik jou een onvergetelijke reis beloven. Op mijn instagram en facebook account deel ik dagelijks leuke tips, zodat jij het echte New York kan gaan beleven. Van de leukste restaurants tot aan verborgen parels van de stad. Kijk live mee hoe ik door de stad heen loop en leef als een local.

new-york-met-nederlandstalige-local

Gecertificeerd stadgids

Je kunt bij mij wandeltours boeken door de leukste wijken van New York. Op mijn website kun je het huidige aanbod vinden en er komen regelmatig leuke nieuwe wijken bij.

Ontdek Brooklyn

Kom je naar New York City dan is het zeker leuk om ook het stadsdistrict Brooklyn te gaan ontdekken. In 1646 kwamen de eerste Nederlanders er al wonen, die het de naam Breuckelen gaven, maar sinds de komst van de Brooklyn Bridge is het stadsdistrict flink gaan groeien.

Ik zeg altijd; Wil je Manhattan zien, kom dan naar Brooklyn. Vanaf hier heb je het mooiste zicht op Manhattan en de skyline. Dus met mijn wandeltour zul je ontelbaar veel mooie foto’s gaan maken.

De meest geboekte wandeltour is de Explore Brooklyn Tour, waar ik jou een klein stukje van Brooklyn Heights laat zien, waarna we de industriële wijk Dumbo gaan ontdekken. Deze wijk is na 2000 omgetoverd van ruige industrie naar luxe lofts.

Ben jij nu stapelverliefd op die klassieke brownstone stadhuizen? Dan is de Brooklyn Heights wandeltour wellicht wel geschikt voor jou. 2 uur lang lopen we door de historische straten van deze wijk. Ik laat je de mooiste browntones zien, verborgen steegjes en de duurste huizen van New York. Ook hier genieten we weer van het mooie uitzicht op de Brooklyn Heights Promenade.

De leukste wijken van Manhattan

Maar ook in Manhattan kun je met mij gaan wandelen. Tijdens de Soho & The Village tour vertel ik jou over de industriële geschiedenis van deze wijk met de iconische gietijzeren gebouwen en historische klinkerstraatjes.
We lopen door het kleurrijke Greenwich Village, bekend om zijn Gay Pride, de vele studenten die er studeren bij NYU en het mooie Washington Square Park.
We lopen voorbij het apartment van de serie Friends en het beroemde Sex & The City apartment.

Food

Maar dat is nog niet alles! Ik trakteer je tijdens elke wandeling op iets lekkers van een lokale ondernemer. Dat maakt de ervaring helemaal compleet! Wil je het allerliefst een Food Tour? Ook dat kan! Vraag mij naar de mogelijkheden. 

Groepen en Privé

Of je nu gezellig mee wil lopen met andere mensen of liever quality time in een privétour, het is beiden mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!