Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

NEW YORK

Wereldstadgids Ingrid

Ingrid woont sinds begin 2016 in Brooklyn, New York. Met haar social media account @New.York.Local deelt zij graag al haar insider tips en helpt jou om deze wereldstad ultiem te kunnen beleven! 

Ingrid is bekend als auteur van de Time to Momo New York reisgids. Daarnaast schrijft ze reisartikelen voor o.a. de Jong Intra vakanties en Triptalk Magazine.

“Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in mijn werk als content creator was de stap snel gemaakt om ook wandeltours te gaan organiseren. Als Nederlandstalige en gecertificeerde gids neem ik jou graag mee naar mijn favoriete wijken in de stad.”

Voel je even een echte New Yorker !

Wereldstadgids Ingrid

Ingrid woont sinds begin 2016 in Brooklyn, New York. Met haar social media account @New.York.Local deelt zij graag al haar insider tips en helpt jou om deze wereldstad ultiem te kunnen beleven! 

Ingrid is bekend als auteur van de Time to Momo New York reisgids. Daarnaast schrijft ze reisartikelen voor o.a. de Jong Intra vakanties en Triptalk Magazine.

“Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in mijn werk als content creator was de stap snel gemaakt om ook wandeltours te gaan organiseren. Als Nederlandstalige en gecertificeerde gids neem ik jou graag mee naar mijn favoriete wijken in de stad.”

"Ik laat jou graag New York zien!"

Of je nu voor het eerst naar New York komt of al een doorgewinterde superfan bent, mijn wandeltours zijn geschikt voor iedereen.

Ontdek samen met mij Brooklyn zoals je het kent van de films. Bezoek de industriële wijk Dumbo en geniet van de prachtige Manhattan Skyline.
Ga mee wandelen door het historische Brooklyn Heights met zijn klassieke brownstone woningen. Of wandel mee door het luxe Soho met zijn gietijzeren gebouwen om te eindigen in Bohemian Greenwich Village.

Wat je ook kiest; ik weet zeker dat ik jou kan verrassen met de mooiste straten en highlights die de stad te bieden heeft. Ik deel de leukste weetjes zodat jij gegarandeerd thuis komt met unieke verhalen en herinneringen.

Ik vertel over de historie van de wijken zonder er een saai en wollig verhaal van te maken. Beleven en bekijken is wat ik jou wil laten doen. Onderweg eten we altijd iets lekkers bij een lokale ondernemer, daar trakteer ik je op.

Bekijk het aanbod van de huidige tours op mijn website. Zowel groeps- als privétours zijn beschikbaar. 

Ontdek de leukste plekjes van New York

Kom je naar New York ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken !