Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

VALENCIA

Wereldstadgids Suzie

Tijdens één van mijn reizen werd ik op slag verliefd op Valencia. De stad trok me enorm aan; daarom besloot ik in Valencia te komen wonen en elk leuk plekje te ontdekken. Nu ben ik een gekwalificeerde gids in Valencia en heb ik, met mijn bedrijfje Tours in Valencia, van mijn passie mijn beroep gemaakt. En ik geniet er nog altijd iedere dag van!

Als jouw persoonlijke, enthousiaste gids laat ik je dan ook Valencia ontdekken! Ik laat je de hoogtepunten van de stad zien en geef je inzicht in het dagelijkse leven van een Valenciaan. Interactie met de lokale bevolking? Lekker eten? Ze maken deel uit van mijn tours.

Als rasechte foodie heb ik een lijst van lekkere en gezellige adresjes die ik graag met je wil delen. Uiteraard ben ik ook steeds op de hoogte van alle nieuwtjes en gebeurtenissen in de stad: van concerten tot wijnproeverijen, van feesten en Flamenco-shows. En ik kan niet wachten om je van al deze ervaringen mee te laten proeven.

Suzie Tours in Valencia

Ontdek Valencia, de lokale bevolking en haar gastronomie

Wereldstadgids Suzie

Suzie Tours in Valencia

Tijdens één van mijn reizen werd ik op slag verliefd op Valencia. De stad trok me enorm aan; daarom besloot ik in Valencia te komen wonen en elk leuk plekje te ontdekken. Nu ben ik een gekwalificeerde gids in Valencia en heb ik, met mijn bedrijfje Tours in Valencia, van mijn passie mijn beroep gemaakt. En ik geniet er nog altijd iedere dag van!

Als jouw persoonlijke, enthousiaste gids laat ik je dan ook Valencia ontdekken! Ik laat je de hoogtepunten van de stad zien en geef je inzicht in het dagelijkse leven van een Valenciaan. Interactie met de lokale bevolking? Lekker eten? Ze maken deel uit van mijn tours.

Als rasechte foodie heb ik een lijst van lekkere en gezellige adresjes die ik graag met je wil delen. Uiteraard ben ik ook steeds op de hoogte van alle nieuwtjes en gebeurtenissen in de stad: van concerten tot wijnproeverijen, van feesten en Flamenco-shows. En ik kan niet wachten om je van al deze ervaringen mee te laten proeven.

Ontdek de Valenciaanse tradities

Tijdens mijn tours help ik je Valencia ontdekken en begeleid ik je persoonlijk door de stad. Ik laat je niet enkel alle toeristische bezienswaardigheden zien, maar ook de verborgen plekjes die niet onmiddellijk in het oog springen.

Ik toon met plezier alle lekkere en gezellige restaurants en laat je onderdompelen in de Spaanse cultuur en Valenciaanse tradities van Valencia kunt proeven.

Wat we gaan bezoeken? Lekkere lokale winkeltjes, zowel historische als moderne en meer luxueuze. En dat niet alleen: op elke locatie proeven we van de artisanale specialiteiten! Uiteraard bezoeken we ook de centrale markt, waar we de lokale marktkoopmannen laten vertellen over hun producten.

Als officiële gids ken ik Valencia heel goed en wil ik graag mijn ervaringen delen met je zodat je ten volle kunt genieten van je verblijf in Valencia!

 

Ontdek de leukste plekjes van Valencia

Kom je naar Valencia ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken ! 

wereldstad gids valencia