Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

SALAMANCA

Wereldstadgids Martoke

Buenos días.
Sinds 1992 woon ik in Salamanca. Heerlijke studenten stad met veel sfeer en geschiedenis. Ik heb het geluk dat ik mijn hobby kan combineren met mijn werk. Geschiedenis en mensen ontmoeten, dat is het voor mij en met een dosis humor.

Voor veel Spanjaarden is Salamanca een onbekend juweel en ik vind het heerlijk om de mensen kennis te laten maken met deze gouden stad zoals het ook wel eens genoemd wordt. Te voet of op de fiets, overdag of in de avond het zijn allemaal mogelijkheden om deze schitterende stad te leren kennen.

Wereldstadgids salamanca martoke

Salamanca: beleef het hart van Spanje

Wereldstadgids Martoke

Wereldstadgids salamanca martoke

Buenos días.
Sinds 1992 woon ik in Salamanca. Heerlijke studenten stad met veel sfeer en geschiedenis. Ik heb het geluk dat ik mijn hobby kan combineren met mijn werk. Geschiedenis en mensen ontmoeten, dat is het voor mij en met een dosis humor.

Voor veel Spanjaarden is Salamanca een onbekend juweel en ik vind het heerlijk om de mensen kennis te laten maken met deze gouden stad zoals het ook wel eens genoemd wordt. Te voet of op de fiets, overdag of in de avond het zijn allemaal mogelijkheden om deze schitterende stad te leren kennen

Logo Salamanca visit

Laat je verleiden door Salamanca !

Salamanca: UNESCO Stad, Studentenstad, Gouden Stad. Allemaal verschillende kenmerken voor een van de mooiste steden van Spanje. Een bruisende stad waarvan het centrum bijna volledig voetgangersgebied is. Met een schitterend plein, we wandelen door straten, steegjes, pleintjes en luisteren naar anekdotes en misschien zelfs de beroemde Tunas.

De Plaza Mayor is een van de mooiste pleinen van Europa en de wereld. Verder is Salamanca trots op zijn universiteit de oudste (gestart in 1218) van Spanje. Als curiositeit, deze stad heeft 2 kathedralen die nog steeds worden gebruikt. Laat je verleiden door deze prachtige gouden stad. En kom het hart van Spanje ontdekken.

Ontdek de leukste plekjes van Salamanca

Kom je naar Salamanca ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken ! 

Wereldstadgids salamanca martoke