Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

PORTO

Wereldstadgids Philip

Ik zou zeggen: niet te lang wachten, kom gewoon naar Porto, toch een van de oudste steden van Europa! Mijn naam is Philip en na een periode gewerkt te hebben als journalist en wereldstadgids in Rio de Janeiro, woon ik nu in de stad waar mijn vrouw is opgegroeid.

Ooit zei de Portugese schrijver João Chagas dat Porto in strikte zin geen stad is, maar een familie. En daar zit wel iets in. De inwoners zijn vriendelijk, en staan altijd klaar om elkaar te helpen. Het maakt Porto zo’n mooie plek om te wonen. En dat lokale leven deel ik graag via Beleef Porto met mijn klanten.

Beleef Porto

Wereldstadgids Philip

porto gids

Ik zou zeggen: niet te lang wachten, kom gewoon naar Porto, toch een van de oudste steden van Europa! Mijn naam is Philip en na een periode gewerkt te hebben als journalist en wereldstadgids in Rio de Janeiro, woon ik nu in de stad waar mijn vrouw is opgegroeid.

Ooit zei de Portugese schrijver João Chagas dat Porto in strikte zin geen stad is, maar een familie. En daar zit wel iets in. De inwoners zijn vriendelijk, en staan altijd klaar om elkaar te helpen. Het maakt Porto zo’n mooie plek om te wonen. En dat lokale leven deel ik graag via Beleef Porto met mijn klanten.

Veelzijdige bestemming , altijd verrassend

Porto is een mysterieuze stad, soms in nevelen gehuld, en met zijn nauwe straatjes, heuvels en eeuwenoude gebouwen altijd verrassend. Gelegen aan de Douro rivier, op korte afstand van de Atlantische Oceaan met haar onstuimige deining. Een veelzijdige bestemming voor nieuwsgierige reizigers.

Waar je vervolgens naar toe moet gaan in de stad? De leuke straten, mooie buurten, monumentale gebouwen, de typische restaurants, maar ook de onbekende plekken die je makkelijk overslaat; Beleef Porto laat het je allemaal zien.

Ontdek verrassend Porto

Ontdek de leukste plekjes van Porto

Kom je naar Porto?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken ! 

porto gids