Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

PARIJS

Wereldstadgids Yvonne

Bonjour!

Ik ben Yvonne America, een francofiele jongedame. In 2010 hing ik mijn cabaret-carrière aan de wilgen om mijn droom te verwezenlijken: wonen en werken in Parijs. Na mijn verblijf als au-pair meisje en studente in Parijs raakte ik verknocht aan deze betoverende stad (en aan een Fransman natuurlijk!)

Ik heb mijn carrière omgegooid en gaf mijn ludieke fiets-plan een kans. Sinds 2011 ben ik het brein achter Paris By Bike: een Nederlandstalig fietstour-bedrijf in hartje Parijs. Een combinatie van een flinke dosis humor én grondige kennis van de Franse cultuur maakt mij tot een aangename gids die weinig Nederlanders snel zullen vergeten. Met veel plezier run dit mooie bedrijfje – en heb ondertussen al 8 gidsen om mij bij te staan.

wereldstadgids yvonne parijs

Ga je mee over de Champs Elysee ?

Wereldstadgids Yvonne

wereldstadgids yvonne parijs

Bonjour!

Ik ben Yvonne America, een francofiele jongedame. In 2010 hing ik mijn cabaret-carrière aan de wilgen om mijn droom te verwezenlijken: wonen en werken in Parijs. Na mijn verblijf als au-pair meisje en studente in Parijs raakte ik verknocht aan deze betoverende stad (en aan een Fransman natuurlijk!)

Ik heb mijn carrière omgegooid en gaf mijn ludieke fiets-plan een kans. Sinds 2011 ben ik het brein achter Paris By Bike: een Nederlandstalig fietstour-bedrijf in hartje Parijs. Een combinatie van een flinke dosis humor én grondige kennis van de Franse cultuur maakt mij tot een aangename gids die weinig Nederlanders snel zullen vergeten. Met veel plezier run dit mooie bedrijfje – en heb ondertussen al 8 gidsen om mij bij te staan.

parijs op de fiets logo

" Sous le ciel de Pris"

Na 3 uur treinen vanuit Nederland ben je in één van de mooiste steden van de wereld. In Parijs hebben we joie de vivre, is ‘een blokje om’ nooit zomaar een blokje om dankzij de prachtige architectuur en de historische lading.

Deze stad is ontzettend veelzijdig: gastronomie, historie, mode, musea en een fantastisch uitgaansleven. Een weekendje ‘en amoureux’, met vrienden of familie: Parijs is een múst! Fietsen door Parijs klinkt voor sommige mensen als een kamikaze-actie. Niets is minder waar. Sinds een jaar of 10 wordt er fanatiek gefietst en de stad doet er veel aan om het aantrekkelijk te maken.

Dus stap op de fiets, en kom op plekken waar je met boot, metro of bus nooit zult komen!

Ontdek de leukste plekjes van Parijs

Kom je naar Parijs ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken ! 

wereldstadgids yvonne parijs