Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

NAPELS

Wereldstadgids Iris

Ik heb mij hier in de afgelopen 15 jaar vol in het echte leven gestort, van lesgeven op scholen en werken in bedrijven, tot kinderen krijgen, ziekenhuisbezoek, schoolplein praat en het opgenomen worden in mijn schoonfamilie. Ik snap wat Nederlanders en Belgen opvallen en waar ze vragen over hebben. Ik kan uitleggen wat er te zien is, hoe het hier werkt en waarom het hier gaat zoals het gaat. Vandaar de keuze voor de naam Local in Naples.

wereldstadgids napels irs

Ervaar zelf de unieke levensstijl van Napels!

Wereldstadgids Iris

wereldstadgids napels irs

Ik heb mij hier in de afgelopen 15 jaar vol in het echte leven gestort, van lesgeven op scholen en werken in bedrijven, tot kinderen krijgen, ziekenhuisbezoek, schoolplein praat en het opgenomen worden in mijn schoonfamilie. Ik snap wat Nederlanders en Belgen opvallen en waar ze vragen over hebben. Ik kan uitleggen wat er te zien is, hoe het hier werkt en waarom het hier gaat zoals het gaat. Vandaar de keuze voor de naam Local in Naples.

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN NAPELS

Napels is een stad waar iedereen wel iets van haar of zijn interesse kan vinden. Het gaat bij Napels niet alleen om de stad zelf, maar ook om de omgeving die bij de metropool Napels hoort.

Van de eilanden Capri, Procida en Ischia, de archeologische opgravingen van Pompeii en Herculaneum tot aan de natuur en gastronomie in de vulkanische gebieden van de Vesuvius en de Campi Flegrei. De Baai van Napels is daarom een perfecte plek voor een unieke stedentrip, studiereis, incentive en vriendenreis.

Napels is ook een rauwe stad en de meeste mensen hebben in eerst instantie een uitleg nodig voor ze zich over kunnen geven aan deze unieke manier van leven en omgaan met het leven. Om je studiereis of vriendenreis in goede banen te leiden heb je mensen nodig die deze plek en de mensen begrijpen en weten hoe ze er mee om moeten gaan. En juist daar ben ik goed in, in combinatie met mijn Napolitaanse man, Peppe.

Samen met Peppe vorm ik een sterk team en als je samen met mij of ons door Napels loopt, fietst of rijdt dan hoef je geen jaartallen en uitgebreide historische vertellingen te verwachten met namen die je weer gaat vergeten, maar we raken het echte leven aan. Contact, ervaring, gevoel, al je zintuigen gebruiken, lekkere lokale hapjes en drankjes proeven, een praatje maken.

Natuurlijk raken we ook de geschiedenis aan, maar door middel van wat we zien en wat we meemaken. Daarnaast gebruiken we de geschiedenis om een verklaring voor het nu te vinden.

Ik hou ervan om de mooiste plekjes te delen die ik zelf heb ontdekt in de afgelopen 15 jaar. De mensen te helpen om achter en zelfs onder de dingen te kijken en zo de Bellezza van deze betoverende en boeiende stad te laten voelen en ervaren!

Ontdek de leukste plekjes van Napels

Kom je naar Napels ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken !