Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Londen

Wereldstadgids Zarina

In 2012 stak ik Het Kanaal over voor een nieuw avontuur en ruilde ik de levendige studentenstad Tilburg in voor de nóg bruisendere wereldstad Londen. De reden? De liefde! Met die liefde zat het wel goed, want inmiddels zijn we alweer 10 jaar getrouwd en heb ik ook de Britse nationaliteit. Maar behalve op mijn partner, raakte ik ook steeds verliefder op deze metropool waar op elk moment van de dag wel weer iets unieks te beleven valt.

Vanuit mijn liefde voor de stad zette ik daarom in 2013 mijn blog Dutch Girl in London op en startte ik als hobby mijn Nederlandstalige rondleidingen in Londen. Inmiddels is die hobby uitgegroeid tot een mooie onderneming en heb ik al vele Nederlandse en Belgische bezoekers ‘mijn’ Londen mogen laten zien.

Deelnemers komen bij mij om de iconische Londense bezienswaardigheden of juist onbekendere plekjes in de stad te zien, maar ik heb ook regelmatig het genoegen om een bijzondere invulling te geven van hun Londen citytrip. Zo heb ik ooit een rol gespeeld in een uniek huwelijksaanzoek, heb ik voormalige Voorzitter van de Tweede Kamer, Khadija Arib, op sightseeing tour door Londen genomen en heb ik menig bedrijfsuitje of familie-/vriendenweekendje gepland.

Wil je ook met mij op pad in Londen? Neem dan contact met me op! Ik kijk ernaar uit om je mijn favoriete plekjes in deze fantastische stad te laten zien!

Londen wereldstadgids Zanira

London, baby !

Wereldstadgids Zarina

Londen wereldstadgids Zanira

In 2012 stak ik Het Kanaal over voor een nieuw avontuur en ruilde ik de levendige studentenstad Tilburg in voor de nóg bruisendere wereldstad Londen. De reden? De liefde! Met die liefde zat het wel goed, want inmiddels zijn we alweer 10 jaar getrouwd en heb ik ook de Britse nationaliteit. Maar behalve op mijn partner, raakte ik ook steeds verliefder op deze metropool waar op elk moment van de dag wel weer iets unieks te beleven valt.

Vanuit mijn liefde voor de stad zette ik daarom in 2013 mijn blog Dutch Girl in London op en startte ik als hobby mijn Nederlandstalige rondleidingen in Londen. Inmiddels is die hobby uitgegroeid tot een mooie onderneming en heb ik al vele Nederlandse en Belgische bezoekers ‘mijn’ Londen mogen laten zien.

Deelnemers komen bij mij om de iconische Londense bezienswaardigheden of juist onbekendere plekjes in de stad te zien, maar ik heb ook regelmatig het genoegen om een bijzondere invulling te geven van hun Londen citytrip. Zo heb ik ooit een rol gespeeld in een uniek huwelijksaanzoek, heb ik voormalige Voorzitter van de Tweede Kamer, Khadija Arib, op sightseeing tour door Londen genomen en heb ik menig bedrijfsuitje of familie-/vriendenweekendje gepland.

Wil je ook met mij op pad in Londen? Neem dan contact met me op! Ik kijk ernaar uit om je mijn favoriete plekjes in deze fantastische stad te laten zien!

DUTCH GIRL IN LONDON

Veelzijdig Londen biedt voor elk wat wils

Of je nu houdt van cultuur, architectuur, shoppen, op je gemak struinen door markten, voetbal, lekker eten of alles daartussen: er zijn altijd genoeg dingen te doen in Londen voor je! Londen is een van de meest toonaangevende steden ter wereld, mede dankzij haar uitstekende (gratis!) musea, populaire musicals, gezellige pubs, sfeervolle kerstmarkten en uiteraard beroemde sights als Buckingham Palace, Tower of London, Big Ben en de London Eye.

Maar wereldstad Londen is ook erg gróót en ik help je daarom graag om je wegwijs te maken door de metropool. Tijdens mijn rondleidingen leer je in slechts een paar uur tijd de stad al goed kennen. Ik combineer leuke weetjes met cultuur en geschiedenis en geef daarnaast ook vele tips voor hotspots en must-do dingen die je absoluut niet mag missen!

Ik bied een reeks vaste rondleidingen aan, waaronder mijn populaire Harry Potter tour, de relaxte Theems Highlights wandeling of culturele street art wandeling in hip Shoreditch, maar zet ook met veel plezier een speciaal op maat programma voor je in elkaar.

Ontdek de leukste plekjes van Londen

Kom je naar Londen ?

Vul vrijblijvend het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bekijken ! 

Londen wereldstadgids Zanira