Meteen naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Istanbul ontdekken

met onze Wereldstadgids Semra

Ben je op zoek naar een fantastische stedentrip in de stad die op 2 werelddelen ligt? Ik bied via mijn website verschillende tours aan. Stap met mij op de fiets of ga te voet mee op tour. Bezoek met mij de Blauwe Moskee en het Hagia Sophia of laat me je meenemen op een heerlijke culinaire tour. Hieronder een overzicht.

wereldstadgidsen-istanbul-semra-ozbek-akgol-la-semira-travel-nederlandstalige-gids-moskee

Fietstours

Beleef Istanbul op een unieke en duurzame manier tijdens onze fietstours. Kies uit 2 verschillende tours, die onder begeleiding van een Nederlandstalige gids langs de highlights van de stad gaan of langs de vele nieuwe parken langs de Gouden Hoorn, die als riviermonding de oude binnenstad scheidt van de wijk Galata. De tours zijn geschikt voor alle leeftijden. 

Tours op maat met Semra

Zin in iets heel anders? Een tour door de bazaars van de stad? Of een foodtour waarbij je heerlijke gerechten proeft? Benieuwd naar de locale eeuwenoude buurten? We kijken er naar uit om voor jou een op maat gemaakte tour samen te stellen. We creëren een unieke ervaring die perfect aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Groepsprogramma

Semra biedt met Travel Unik  speciale groepsprogramma’s aan voor gezelschappen. Voor vrienden- en vriendinnengroepen, families, bedrijfsuitjes, schoolgroepen etc. De groepsprogramma´s worden special ontworpen om samen nieuwe herinneringen te maken, teambuilding te bevorderen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst organiseert, wij zorgen voor een op maat gemaakt programma dat iedereen zal vermaken en inspireren. Als erkende reisorganisatie is Travel Unik in staat om jullie verblijf van aankomst tot vertrek van A tot Z alles verzorgen: hotel, transport, musea tickets, lunch en diners, excursies, fietstours, boottochten en verschillende andere activiteiten.

 

Gratis stadkaart

Download via deze link de gratis stadskaart. Deze heb ik geheel zelf ontwikkeld, inclusief travelguide. Mijn favoriete restaurants en barretjes zijn er in opgenomen en natuurlijk vind je er ook alle highlights van Istanbul op terug. De kaart staat vol met tips, weetjes, een to-do lijstje, info over musea, vervoer en bijzondere smaken in verschillende wijken. Neem ook gerust direct contact met mij op, ik help je graag. Ticketing en reserveringen

Download hier de de stadskaart

Tickets en reserveringen

Het is niet altijd gemakkelijk om zelf je juiste kaartjes te bestellen of om simpel weg een reservering te maken bij een restaurant in een stad waar je de taal niet spreekt. Ook weet ik als geen ander alle lekkere en authentieke restaurantjes te vinden. Neem vooral contact met mij op, en maak het jezelf een stuk gemakkelijker.