Post uit Londen

Post uit Londen · 03. mei 2017
Ben je op Hemelvaartsdag op citytrip in Londen? Of heb je vrienden, kennissen of familieleden die dan in de Britse hoofdstad zijn? Neem dan deel aan één van de bijna 40 rondleidingen door Londen, leer de stad op een unieke manier kennen én steun daarmee de Multiple Sclerosis Trust. De MS Trust informeert mensen over de ziekte Multiple Sclerose en helpt patiënten hun leven draaglijker te maken. De gidsenmarathon 20in20 is een initiatief van Ans Vaessen, onze Wereldstadgids in Londen.
Post uit Londen · 28. oktober 2016
Dat Londen spectaculaire vuurwerkshows kent, weten we sinds de Olympische Spelen van 2012 allemaal. Dat er deze weken twee grote showevenementen gehouden worden, wellicht nog niet. Begin november staat Londen in het teken van vuurwerk en show, met zowel de Bonfire Night als de Lord Mayor Show. Onze Wereldstadgids Ans verklaart het hoe en waarom – en neemt je mee tijdens speciale gidstours.

Post uit Londen · 19. augustus 2016
Deze weken staat Rio de Janeiro vol in de belangstelling, als thuisstad van de Olympische Spelen 2016. Maar ook verschillende steden uit ons Wereldstadgidsen-netwerk hebben een Olympisch verleden. Londen bijvoorbeeld, thuisstad van de vorige Spelen. Onze Londense Wereldstadgids Ans blikt kort terug – en ziet het Olympisch vuur nog altijd branden in het oosten van de stad, vooral op het gebied van stadsontwikkeling.
Post uit Londen · 24. april 2016
Onze Londense Wereldstadgids Ans is niet alleen graag onderweg met de gasten van haar rondleidingen, maar ook met haar dochtertje, Charlie. En al helemaal op zonnige lentedagen. Een van haar lievelingsplekken: het Somerset House. Ooit koninklijk paleis, nu een oase van cultuur en verwikkende fonteintjes.

Post uit Londen · 17. april 2016
Queen Elizabeth II wordt deze week 90 jaar. Een heuglijk feit, dat op 11 juni groot gevierd gaat worden. Als voorproefje op deze grote festiviteiten, zette onze Londense Wereldstadgids Ans vijf bijzondere weetjes over de Queen of England op een rij.
Post uit Londen · 24. februari 2016
Samen met haar kleine meid Charlie verkent onze Wereldstadgids Ans, tijdens het voorbereidende werk voor haar rondleidingen door Londen, week in week uit de stad. Zo kent ze, naast vele bijzondere verhalen, ook veel speeltuintjes en kindvriendelijke eettentjes in centraal Londen. Graag deelt ze haar tips met u.