Post uit Athene · 03. december 2019
Een van de mooiste steden van Europa in december? Athene! Onze Wereldstadgids Monique legt uit waarom, en geeft u enkele gouden kersttips mee.
Post uit Antwerpen · 12. november 2019
Wereldstadgids Carolien is verliefd op Antwerpen, waar zij een droomjob heeft gevonden: Erkend Stadsgids!

Post uit Berlijn · 06. november 2019
Hoe subliem de stad ook is, een bezoek aan Berlijn kan ook tegenvallen. Zeker omdat de stad behoorlijk grijs, grauw en onpersoonlijk kan zijn. Wat dan te doen? Onze Wereldstadgids Peter geeft enkele suggesties.
Post uit Parijs · 29. september 2019
Wereldstadgids Yvonne over haar ingeving om met omafietsen toeristen door de Franse hoofdstad te loodsen.

Post uit Rome · 01. september 2019
Onze Wereldstadgids Sandrina is programmamaker, verteller en gids in Rome. Haar missie is om iedere liefhebber zijn of haar inspiratie uit de Eeuwige Stad te laten halen. Dat geldt ook voor deze column.
Post uit Athene · 10. oktober 2018
Grieken zijn dol op koffie. Koffie drinken is in Athene dan ook niet iets wat je even tussendoor doet. Onze Wereldstadgids Monique zette haar favoriete koffievarianten en koffieplekjes op een rij. Doe er uw voordeel mee!

Post uit Rome · 23. maart 2017
Sporen van Pablo Picasso vind je wereldwijd overal. Ook in Rome. Onze Wereldstadgids Sandrina schetst het bijzondere verhaal van Picasso in Rome: een eeuw geleden, in Russische kleuren.
Post uit Parijs · 14. maart 2017
Sporen van Pablo Picasso vind je wereldwijd overal. Parijs is de bruisende kunstmetropool waar Picasso zijn ´blauwe´en ´roze´periode beleefde. Onze Wereldstadgids Yvonne vertelt.

Post uit Barcelona · 09. maart 2017
Sporen van Pablo Picasso vind je wereldwijd overal. Barcelona is de stad waar Picasso van jongen tot man werd. En zijn artistieke vorm vond. Onze Wereldstadgids Robb bericht.
Post uit Malaga · 06. maart 2017
Sporen van Pablo Picasso vind je wereldwijd overal. Niet in de laatste plaats in Malaga, Picasso´s geboortestad. Onze Wereldstadgids Ilse doet er een boekje over open.

Meer weergeven