Ga naar de inhoud

Wereldstadgidsen

cropped-WSG-icon.png

WERELDSTADGIDSEN.COM

wereldstadgidsen.com

Barcelona ontdekken

met onze Wereldstadgids Annebeth

Ben jij op zoek naar de beste Barcelona-ervaring? Ik bied met mijn platform Barcelonatips een breed scala aan diensten – zowel betaald als helemaal gratis -, stuk voor stuk bedoeld om jou nog meer te laten genieten van mijn stad. Hieronder een overzicht.

fietstour-met-annebeth

Fietstours

Ontdek Barcelona op een unieke en milieuvriendelijke manier met onze privé fietstours en kleinschalige groepstours (alleen tijdens de schoolvakanties). Ga op pad met een ervaren Nederlandstalige gids die je de highlights kan laten zien, maar zeker ook de verborgen juweeltjes die buiten de gebaande paden liggen. Geschikt voor alle leeftijden. We passen onze tours graag aan op gezinnen met (kleine) kinderen.

Wandeltours

Als je liever te voet op pad gaat, is dat ook mogelijk. Geef aan wat je wensen precies zijn en wij stellen een speciale wandeling samen, waarbij we je natuurlijk de mooiste plekjes laten zien en de verhalen en anekdotes over Barcelona met je delen. Deze wandeltours zijn altijd privétours en worden in het Nederlands aangeboden.

Op maat gemaakte tours

Zin in iets heel anders? Een tour langs de versmarkten van de stad? Of een tapastour waarbij je verschillende gerechten probeert? Benieuwd naar de beste streetart plekken van Barcelona? Dan kun je bij Barcelonatips terecht voor een op maat gemaakte tour. Samen met ons team van Nederlandstalige gidsen creëren wij een unieke ervaring die perfect aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Groepsprogramma´s 

Ik bied tevens speciale groepsprogramma’s aan voor grotere gezelschappen. Denk aan vrienden- en vriendinnengroepen, families, bedrijfsuitjes, schoolgroepen etc. Specifiek ontworpen om samen nieuwe herinneringen te maken, teambuilding te bevorderen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst organiseert, wij zorgen voor een op maat gemaakt programma dat iedereen zal vermaken en inspireren.

Gratis aanbod: app, social media en website

Eigenlijk álles wat je over Barcelona wil en zou moeten weten, kun je vinden op mijn website Barcelonatips.nl. Daarnaast deel ik mijn favoriete adresjes op mijn Barcelonatips app en hoop ik je via mijn social media kanalen nog meer te kunnen inspireren voor je bezoek.

Self-guided routes

Naast de tours en tochten waarbij je met een (Nederlandstalige) gids op pad gaat, ontwikkelde ik ook diverse self-guided routes, waarbij je de stad ontdekt aan de hand van een route op je telefoon. Ik bied twee fietsroutes én een wandelroute.