OVER WERELDSTADGIDSEN

 

Gidsen

Wereldstadgidsen is een netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in verschillende wereldsteden. Wij zijn kleine, zelfstandige ondernemers die de krachten hebben gebundeld om de uitdagingen in de hedendaagse reiswereld als collectief aan te gaan. Wat ons bindt is de passie voor onze steden, die wij in onze tours en services met onze gasten delen. Behalve gidsen zijn wij travel entrepreneurs, voortdurend bezig onze diensten verder aan te scherpen. Dit platform stelt ons in staat om inspiratie en kennis te delen.

Kwaliteit

Een reis naar een wereldstad is een individuele ervaring, of je nu alleen komt of juist als gezelschap. Wij Wereldstadgidsen houden vast aan de menselijke maat en geloven rotsvast in een persoonlijke aanpak. Wij organiseren tours, die aansluiten bij de interesses van jouw gezelschap en brengen je naar de plekken die bij jullie passen. Geen enkele tour is 100% hetzelfde – jullie verwachtingen, behoeftes en wensen staan voorop. Deze visie stelt ons in staat om zoveel mogelijk op maat te werken en vast te houden één simpel doel: jullie niet als toerist, maar als gast te behandelen.

Wereldwijd

VisitekaartjesDe ‘Wereldstadgidsen’ zijn jullie persoonlijke wegwijzer in de volgende wereldsteden: Athene, Bangkok, Barcelona, Berlijn, Bilbao, Boedapest, Buenos Aires, Lissabon, Londen, MalagaNew York, Parijs, Praag, Rome en Valencia!